:: Borris 2020
    :: Resultat fra Nr. Snede 2010
    :: Resultat fra Nr. Snede 2009
    :: Tirsdagsskydning i Vingsted
Her er resultatet for Nr. Snede skydningen 2010.

Point

mærkeskydning

Point

skydning til Egeløv

Mærke

Flemming Ansbjerg

19 (10,9,x)

Brian Hansen

19 (10,9,x)

Peter Rex Drescher

10 (10,x,x)

Poul Jørgensen

Frank Pedersen

John Sørensen

19 (10,9,x)

Luis Sørensen

Jørn Barslund

Tage Hansen

Jens Hansen

Guld

Først vil jeg gerne igen i år benytte lejligheden til at sige tak for en god dag med god sikkerhed og flot skydning.

Traditionen tro startede dagen med rundstykker, gennemgang af dagens skydning og en enkelt lille skarp for dem der havde lyst til det.

Tage og Peter var meget ivrige og var mødt i vældig godt tid. Jeg siger tak for hjælpen med klargøring, men I behøver altså ikke at komme en time for tidligt næste år.

Jægerforbundet har besluttet, at der her fra 2010 ikke længere skal være en teoriprøve som en del af mærkeskydningen, så den skulle vi ikke bruge tid på i år. Der var derfor mere tid til skydning, hvilket også var hele formålet med at droppe teorien.

Vejret viste sig igen i år fra sin bedste side med solskin og stort set ingen vind. Alle forhold var derfor klar til mærkeskydning på højt plan. Skydningerne blev gennemført med højt humør. Af en eller anden årsag var der begrænset antal tilmeldte og med et par ekstra afbud lige op til dagen var der god til og alle fik skudt det de lystede.

Et særligt tillykke til Luis med det store fremskridt på dagen (og knæk og bræk med den nye riffel)

Som resultatlisten viser, var der ikke nogen der gik tomhændede hjem. Der var dog måske en lille smule skuffelse at spore hos de 3-4 stykker fra riffeludvalget, der gerne havde set at det blev i år at guldmærket skulle være med Egeløv.

Peter, Tage og Brian bedre held næste år. I (vi) kan i hvert fald ikke give vejret og vinden skylden i år.

Jeg håber at se jer alle igen i 2011. Bemærk at i 2011 bliver det lidt før da påsken ligger sidst i april

Med Jægerhilsen

Flemming

PS: Husk at kigge under "Galleri" der ligger billeder fra dagen. Har I andre billeder fra dagen, er I meget velkomne til at sende dem til riffel@vejlejagtforening.dk, så lægger jeg dem ind i galleriet.