:: Borris 2020
    :: Tirsdagsskydning i Vingsted

Jagtfeltskydning i Borris

Hej alle jægersmænd.

Nu har vi fået endelig skydetid tildelt og det er ligesom sidste år.

Vi mødes kl. 8.00 til morgenkaffe mv. på adressen Hoven hjemmeværnsgård, Hulmosevej, 6880 Tarm. Vi har busafgang kl. 9.40 og skal være klar ½ time før, dvs. kl. 9.00.

BEMÆRK: Som det fremgår af Vejle jagtforenings hjemmeside vedr. betaling: Så for de af jer som endnu ikke har betalt (3 registeret betalende pt.) så skal beløbet kr. 200,- indsættes på Vejle Jagtforening`s konto nummer reg. nr. 1551 nr. 3719354696  senest den 1. maj ellers er i ikke tilmeldt !

Vi ses til en spændende dag og håber på en dejlig vindstille dag med tørvejr.

Med jægerhilsen
Brian L. Hansen Skovgårdsvej 13, 7100 Vejle, Tlf. 42 36 06 90 (efter kl. 16)
Mail: brha@at.dk

P.s gi mig lige en "praj" vedr. holdsammensætning, ellers sætter jeg holdene.

Lørdag den 21. maj 2011.

Igen i år skal Vejle Jagtforening til det traditionsrige og super gode udendørs skydeterræn i Borris for at dyste mod hinanden i jagtfeltskydning med riffel. Skydningen er altid godt tilrettelagt med stor opfindsomhed, hvor der skydes fra forskellige skydestillinger såsom liggende, knælende, stående, med og uden skydestok/anlæg. De enkelte skydninger varierer fra afstande på ca. 15 m. og ud til 300 m og som regel på tid.

Normalt skyder vi på elg, hjort, bjørn, buk, gris, ræv, fasan, krage, hare, gås etc. og som regel et nyt tiltag, som vi ikke kender.

For at blive en stabil riffelskytte skal man skyde mange skud i løbet af et år så hermed en opfordring; Kom til vores træningsdage i Vingsted, inden Borris jagtfeldtskydningen, der vil stå dygtige riffelinstruktører til rådighed og hjælp, og husk på, vi alle kan lære noget nyt, og der er altid en som har tid til at hjælpe dig, hvis der er problemer med sigtekikkert eller riflen.

Riffeludvalget vil derfor opfordre dig/jer til at deltage i Borris Jagtfeltskydningen som foregår i godt kammeratligt samvær – det er en spændende og meget lærerig skydning, der giver en rigtig god jagt relateret træning.

Alle er meget velkomne, der er altid rift om pladserne, så husk at tilmelde dig i god tid. Vi deltager i år med 4 hold à 6 mand (24 pladser i alt)

Vi håber, vi er heldige i Vejle jagtforening og får tildelt skydetid først på dagen, så vi sædvanen tro kan nyde en god madpakke og en enkelt kold øl omkring kl. 13.00. For de af jer som ønsker fælleskørsel mødes vi ved Idrættens hus (DGI-huset Vejle) og kører sammen til Borris i egen bil. Tidspunktet bliver oplyst til de tilmeldte når vi har den endelige skydetid.

Bemærk: I år skal betaling ske til Vejle Jagtforeningens konto nummer reg. nr. 1551 nr. 3719354696, senest den 1. maj 2011 og tilmeldingen er bindende.

Husk! Våbentilladelse, jagttegn og medlemskort til Danmarks Jægerforbund.
Høreværn, som anlægges under al skydning.
Våben og ammunitation til eget forbrug (kan ikke købes på stedet).
For yderligere praktiske oplysninger vedr. Boris skydningen henvises der til hjemmesiden: http://www.borrisstaevnet.dk/

Vi ses til en spændende dag og håber på en dejlig vindstille dag med tørvejr.
Tilmelding senest den 1. maj 2011 til Brian Hansen, pris 200 kr. indsættes på Vejle Jagtforeningens konto senest den 1. maj 2011.

Med jægerhilsen
Brian L. Hansen Skovgårdsvej 13, 7100 Vejle, Tlf. 42 36 06 90 (efter kl. 16)
Mail:
brha@at.dk

Sidste års resultater var følgende:

• Jacob Færgemann blev nr. 1 med 304 point
  • Flemming S. Hansen blev nr. 2 med 282 point
  • Jens Knudsen blev nr. 3 med 244 point

Sidste års holdskydningen var følgende:

• Hold nr. 26 blev nr. 1 med 1306 point.

-         Jørn Barslund

-         Flemming S. Hansen

-         John Sørensen

-         Loui Hansen

-         Gæst

• Hold nr. 25 blev nr. 2 med 1267 point.

-         Finn Færgemann Hansen

-         Jacob Færgemann

-         Max Reichle

-         Gert Rexen

-         Mogens Steen

-         Jens knudsen

• Hold nr. 27 blev nr. 3 med 1213 point.

-         Brian Hansen

-         Morten Årup