For mere end 30 år siden blev det første spæde skridt taget til det, der senere blev til Blæsergruppen Hallali. Vejle Jagtforening havde på det tidspunkt en formand, Gunner Nielsen, der mente, det kunne være en god idé med jagthornsundervisning i Vejle Jagtforening og lagde velvilligt lokaler til på sin gård ved Hedensted. Her samledes en gruppe på en halv snes personer, der havde lyst til at prøve kræfter med jagthornet under ledelse af Kaj Lindgren fra Århus. Efter en lidt famlende start kom der efterhånden andet end støj ud af hornene. Toner, som også andre kunne holde ud at høre på.
Der blev trænet flittigt en gang om ugen, og i foråret 1980 havde man skaffet midler til en slags uniformering, der bestod af grønne knickers og hvide skjorter. Den 10. maj 1980 stod gruppen så frem under navnet Hallali på den første officielle optræden i Vingsted Centret ved Vejle.
Faktisk er de rimeligt gode til det!
I maj måned 1981 afholdt Dansk Jagtforening sit årlige hornblæsermesterskab på Koldinghus, og modigt stillede Blæsergruppen Hallali op denne dag. Når alle deltagere har blæst deres signaler, og der skal uddeles præmier, nævnes tredjepladserne først. Da bronzemedaljerne i Hallali´s gruppe var uddelt, havde man opgivet at få medalje og begyndte at pakke sammen.
Stor var overraskelsen derfor, da dommerkomiteen meddelte i højtaleren, at førstepladsen - og dermed guldmedaljerne i gruppen B med mere end 6 deltagere - gik til Blæsergruppen Hallali fra Vejle. Hallali talte på dette tidspunkt 14 mand, og det betød, at Dansk Jagtforening kom i underskud med guldmedaljer. Man havde ikke forventet, at så mange kunne vinde 1. præmie. Hallali måtte vente i 3 måneder, inden medaljeoverrækkelsen endeligt kunne finde sted.
Igennem de følgende år deltog Hallali flere gange i det årlige DM i jagthornblæsning og vandt adskillige medaljer af skiftende karat.
Blæsergruppen Hallali tæller i dag 15 rutinerede blæsere og 4-5 aspiranter, der i foråret bliver optaget i gruppen. Der er i gruppen 2 mand, som har været med helt fra begyndelsen i 1979. Gruppen instrueredes i mange år af Kaj Lindgren.
Blæsergruppen låner øvelokale på Skolen for Gastronomi, Musik og Design i Vinding. Skolens ledelse bekræfter, at Hallalis tilstedeværelse på skolen er til gensidig glæde. Det er således gennem årene blevet til en tradition at Blæsergruppen optræder til skolens juleafslutningsfest. Det gode forhold har endog medført, at en af skolens tidligere elever i dag er med i Blæsergruppen.
Gruppens væsentligste aktivitet er som før det sociale samvær medlemmerne imellem. Men man øver og forbedrer sig stadigt på hornene for at kunne blæse smukt på jagt samt for jagtkammerater, deres familie og venner ved festlige lejligheder af enhver art.